Historie

De familie Van Gils heeft de AvanG – schoenfabriek opgericht in 1862. Door zijn achtergrond werd Ton van Gils al jong gegrepen door het schoenenvak. Zijn vader leerde hem de technische aspecten van confectieschoenen. Zijn belangstelling en liefde voor de technische en probleemoplossende kant van de ambacht groeide en hij ontwikkelde zich in de orthopedie.
Ton van Gils en Magda Gadellaa hebben in januari 2010 hun activiteiten in de schoentechniek in Amersfoort en Zeist beëindigd en hebben een bedrijf gerealiseerd in de regio Utrecht en wel in Bunnik (dit voor de bereikbaarheid).
Hun jarenlange kennis en ervaring als orthopedisch schoentechnicus en fysiotherapeute, gespecialiseerd in loopproblemen en alle aandoeningen maken het mogelijk om u op een professionele relevante methode van dienst te zijn. Ook modieus en modern, lichtgewicht schoeisel behoort tot de mogelijkheden. In Van Gils Schoentechniek – Voetcentrum Utrecht willen Ton van Gils en Magda Gadellaa zich niet alleen richten op het vervaardigen van individuele maatproducten. In het centrum wordt een breed scala aan producten en diensten aangeboden die bijdragen aan een complete voetzorg. In Van Gils Schoentechniek staat niet alleen de orthopedie centraal. In dit voetcentrum kunt u terecht voor elke vorm van maatwerk en oplossingen die betrekking hebben op uiteenlopende voet- en loopproblemen.