Van Gils Schoentechniek – Voetcentrum Utrecht is een bedrijf dat individuele oplossingen biedt aan voet- en loopproblemen. Dit beperkt zich niet alleen tot de vervaardiging van uiteenlopende producten, maar Van Gils Schoentechniek biedt de mogelijkheid van een complete voetzorg.

Ton van Gils en Magda Gadellaa zijn de drijvende krachten achter Van Gils Schoentechniek. Door de jarenlange ervaring van Ton van Gils heeft hij concrete ideeën ontwikkeld over de kwaliteit van de revalidatie en schoentechniek en heeft hij jarenlang spreekuren verzorgd in samenwerking met medisch specialisten. Door de confectieachtergrond van Ton van Gils (zijn grootvader Anton van Gils richtte in 1862 de AvanG fabriek op) en zijn jarenlange ervaring in de schoentechniek, weet hij als geen ander beide invalshoeken te combineren. Dit is direct te zien in de stijl en het uiterlijk van de leesten, die reiken naar confectie.

Magda Gadellaa heeft jarenlang als fysiotherapeut gewerkt op de revalidatieafdeling met de volgende aandoeningen: Parkinson, MS, CVA, THP, TKP, en status na diverse heup-, knie- en voetoperaties. Inmiddels is zij al meer dan 12 jaar werkzaam in de schoentechniek, waar zij haar kennis toegespitst heeft op voet- en loopproblematiek. Door de combinatie van de kwaliteiten van Ton en Magda, is het mogelijk deze kwaliteiten in de praktijk te brengen. De producten die worden vervaardigd, zijn een totaal Nederlands fabricaat. Bij Van Gils Schoentechniek worden modieuze schoenen gemaakt die nauwelijks van confectie zijn te onderscheiden, maar toch een individuele en medisch verantwoorde oplossing biedt voor voet- en loopproblemen.

Van Gils Schoentechniek – Voetcentrum Utrecht biedt niet alleen maatproducten maar heeft een breed scala aan productoplossingen voor uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld steunzolen en sportinlays zijn onmisbaar in het totale aanbod. We bieden een complete voetzorg dus u kunt ook bij ons terecht voor vrijblijvend advies, pedicure, confectieschoeisel en schoen- en voetverzorging.